نوکیا 15 سالگی تولد ماربازی محبوب‌ترین بازی دنیا را در گوشی‌های خود را جشن گرفت.

کسانی که بیش از ۲۵ سال سن دارند از بازی Snake یا مار به عنوان اولین و دوست‌داشتنی‌ترین بازی موبایل یاد می‌کنند.
علاوه براین، ماربازی هنوز طرفداران زیادی دارد. بنابراین، در تجلیل از محبوبیت دیرپا و جشن ۱۵ سالگی حضور این بازی در گوشی‌های نوکیا، حقایقی در مورد این بازی که جذاب‌ترین و پرطرفدارترین بازی دنیا به شمار می‌رود عنوان می‌شود:

به گزارش ایتنا، ماربازی قدمتی بیش از حضور در گوشی‌های نوکیا دارد. اولین بازی از نوع مار، یک بازی آرکِید به نام Blockade بود که توسط گرِملین در سال ۱۹۷۶ ساخته شد.

محبوبیت این بازی در دهه ۸۰ بیشتر شد؛ یعنی زمانی که راه خود را به ماشین حساب‌های تگزاس اینسترومنت، کامپیوترهای خانگی نظیر اپل ۲، کومودور ۶۴ و … باز کرد و از آنجا که هیچ کس صاحب این بازی نبود، نسخه‌هایی از آن تقریبا برای تمام کنسول‌های بازی تولید شد.

ماربازی اولین بار در سال ۱۹۹۷ در گوشی نوکیا ۶۱۱۰ ظاهر شد.
این بازی توسط تانلی آرمانتو، مهندس طراحی، برای نرم‌افزار رابط کاربری گوشی‌های نوکیا سازگار شد.
این بازی یکی از سه بازی بود که در سال ۱۹۹۷ معرفی شد. بازی‌های دیگر بازی Logic و Memory بودند و تاکنون در ۴۰۰ میلیون گوشی موبایل بوده و امروزه نسخه نهم این بازی رایج است.

در سال ۱۹۹۸ دارندگان نوکیا ۷۱۱۰ توانستند با اتصال دو گوشی با هم از طریق اینفرارد نسخه دونفره آن را بازی کنند و در سال ۲۰۰۰ در نوکیا ۹۲۰۰ Communicator نسخه Snake Ex معرفی شد.

تانلی آرمانتو جایزه ویژه از MEF) Mobile Entertainment Forum) برای مشارکت در توسعه صنعت سرگرمی موبایل را در سال ۲۰۰۵ دریافت کرد. 

در ضمن فرمول امتیازدهی این بازی به این شکل است: ضربه روی صفحه (۲۱۲) × مرحله (۱ تا ۹) + ۱۰۰ امتیاز اضافی برای به پایان رساندن مرحله. بیشترین حد امتیاز در مرحله اول ۳۱۲ و در مرحله نهم ۲۰۰۸ است.
 منبع : ایتنا



تاریخ: چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:بازی,تلفن همراه,موبایل,نوکیا,Snake,

 

پژوهشگران نوعی آزمایش خون ارایه كرده اند كه با استفاده از یك قاشق چای خوری خون، می توان بسیاری از انواع سرطان را در مراحل اولیه تشخیص داد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دانشمندان برای این آزمایش خون، ابزاری ابداع كرده اند كه سلول های سرطانی را روشن می كند.

این آزمایش از نور فروسرخ برای تشخیص تغییرات بسیار اندك در خون فردی كه سرطان به تازگی در بدنش آغاز شده و هنوز گسترش نیافته است ، استفاده می كند.

در جدیدترین بررسی های بالینی بر روی 200 بیمار و گروه كنترل، با استفاده از این آزمایش سرطان های خاصی در 90 درصد بیماران و همچنین نوع سرطان تشخیص داده شد.

این شیوه هنوز در مراحل اولیه آزمایش های بالینی قرار دارد.اما هدف، ارایه شیوه كارا، ارزان و ساده ای برای تشخیص انواع بسیاری از سرطانهاست.

این محققان قصد دارند سرطان را زمانی كه بیماری فرد هنوز خود را نمایان نكرده است و سالم به نظر می رسد تشخیص دهند پیش از آن كه سرطان فرصت متاستاز (گسترش به سایر نقاط بدن ) را بیابد.

درصورتی كه چنین شیوه ای به تایید برسد بیمار به درمان كمتری نیاز دارد ، كمتر آزار می بیند و احتمال زنده ماندش بیشتر است.

قرار است آزمایش های بالینی این شیوه در18 ماه آینده انجام شود.

منبع : ایرنا




تاریخ: چهار شنبه 3 اسفند 1390برچسب:آزمایش خون,سرطان,سلولهای سرطانی,

 آرتروز

رییس انجمن علمی جراحی زانو ، آرتورسكوپی و آسیب های ورزشی ایران گفت: وزن نامناسب ، رانندگی طولانی مدت در ترافیك به خصوص در شهرهایی مانند تهران وبالاوپایین رفتن زیاد ازپله منجر به درد و برخی مواقع آرتروز زانو می شود.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ، ' محمد رازی ' روز سه شنبه در حاشیه دومین كنگره دوسالانه بین المللی جراحان زانو ، آرتورسكوپی و آسیب های ورزشی ایران در جمع خبرنگاران افزود: آسیب و پارگی رباط صلیبی قدامی زانو از جمله آسیب هایی است كه بیشتر جوانان در هنگام ورزش و حركات تمرینی با آن روبرو می شوند.

وی اظهارداشت: این درحالی است كه افراد میانسال نیز كم و بیش به دلیل كم تحركی ، وزن زیاد ، نحوه زندگی و نوع شغل دچار سائیدگی و درد مفصل زانو می شوند كه در واقع این دردها پیش بیماری آرتروز محسوب می شوند.

رازی یادآور شد : برخی از مشاغل در تشدید درد زانو موثر هستند چنان چه شغل های مانند بنایی ، موزاییك كاری ، تعمیركار خودرو كه وارد چاله هایی مكانیكی می شوند و یا مشاغلی كه نیاز به نشستن طولانی مدت دارد در ایجاد دردهای زانو و آسیب به آن نقش بسیار موثری دارند.

رییس انجمن علمی جراحی زانو گفت : راه رفتن یا دویدن زیاد به مفاصل زانو فشار وارد می كند و در افرادی كه اضافه وزن دارند این فشار به صورت تصاعدی می تواند موجب آسیب زانو شود.

وی با اشاره به نقش تغذیه در سلامت جسمانی انسان افزود: بدن انسان نیازمند تغذیه مناسب شامل سبزیجات ، میوه ها ، مواد گوشتی ، دریایی و لبنیات است كه همه این ها برای سلامتی جسم انسان لازم هستند .

دومین كنگره دوسالانه بین المللی جراحان زانو ، آرتورسكوپی و آسیب های ورزشی امروز - سه شنبه - در جزیره كیش آغاز شد . این كنگره تا پنجم اسفندماه ادامه دارد .

منبع : ایرنا




 فوجیتسو

فوجیتسو، بزرگ‌ترین شرکت عرضه کننده محصولات و خدمات آی تی در ژاپن قصد دارد طیف وسیعی از گوشی‌های هوشمند و رایانه‌های لوحی خود را وارد بازار اروپا کند. 
به گزارش رویترز، فوجیتسو که هم اکنون بزرگ‌ترین سازنده فناوری‌های همراه در ژاپن است و یک پنجم بازار این محصولات را در این کشور در اختیار خود دارد، می‌کوشد استیلای شرکت‌های اپل و سامسونگ در بازار اروپا را به چالش بطلبد.

رویترز که این خبر را از روزنامه فایننشال تایمز نقل کرده است درباره زمان دقیق عرضه محصولات فوجیتسو در بازار اروپا جزئیات بیشتری را فاش نکرده و فقط نوشته است این شرکت قصد دارد در عرض سه تا پنج سال آینده سهم خود را در این بازار دو رقمی کند. 

فایننشال تایمز در گزارش خود تصریح کرده است که فوجیتسو تا کنون در ساخت محصولات خود بر فناوری‌هایی تمرکز کرده که بیشتر مناسب بازارهای داخلی ژاپن است، اما حالا سعی می‌کند در تولید گوشی‌ها و رایانه‌های لوحی جدید خود از فناوری‌های‌هایی بهره ببرد که در سطح جهان قابل استفاده است. 

دورخیز فوجیتسو برای تصاحب بازار اروپا در حالی صورت می‌گیرد که ماسامی یاماموتو، رئیس این شرکت ژاپنی دو ماه قبل از اوضاع نامساعد اقتصادی اروپا اظهار نگرانی کرده و گفته بود یک بحران اقتصادی احتمالی در اروپا مهم‌ترین خطر پیش روی ما در سال آینده است.

منبع : همکاران سیستم




تاریخ: سه شنبه 2 اسفند 1390برچسب:فوجیتسو,گوشی هوشمند,رایانه لوحی,

  اندروید را می‌توان پرکاربرد‌ترین سیستم عامل ویژه فناوری‌های همراه در سراسر جهان دانست. پرکاربرد بودن این سیستم عامل باعث شده طراحان و سازندگان بدافزارهای ویژه فناوری‌های همراه نیز شیفته این سیستم عامل شوند. شرکت جونیپر در گزارش تازه خود اعلام کرده است بدافزارهای اندروید در سال ۲۰۱۱ بیش از سه هزار درصد رشد داشته است.


بر اساس گزارش شرکت جونیپر، بدافزارهایی که سیستم عامل اندروید را هدف گرفته‌اند، در هفت ماه آخر سال گذشته ۳۳۲۵ درصد افزایش یافته است. هم اکنون اندروید 46.7 درصد از کل بدافزارهای ویژه فناوری‌های همراه را به خود اختصاص داده است. جالب است که سهم این سیستم عامل از بازار فناوری‌های همراه نیز 46.9 درصد است. 


سیستم عامل Java ME که در فناوری‌های تحت ویندوز فون و سیمبین کاربرد زیادی دارد، از نظر آسیب پذیری در مقابل بدافزار‌ها پس از اندروید رتبه دوم را دارد. هم اکنون ۴۱ درصد از بدافزارهای موجود قابلیت نفوذ به این سیستم عامل را دارند.


شرکت جونیپر اعلام کرده است که در سال گذشته علاوه بر افزایش بدافزارهای ویژه فناوری همراه، بر پیچیدگی آن‌ها نیز افزوده شده است. طراحان بدافزار‌ها با استفاده از تکنیک‌های مهندسی اجتماعی می‌کوشند کاربران را نسبت به دانلود و نصب این بدافزا‌رها بفریبند.


رشد بی‌رویه بدافزارهای اندروید نتیجه مستقیم بازار آزاد و باز این سیستم عامل است. در این بازار هر طراح و سازنده نرم افزاری به راحتی می‌تواند برنامه و نرم افزاری را طراحی و آن را به کاربران اندروید عرضه کند. هکر‌ها هم علاقه بیشتری به اندروید دارند چرا که این سیستم عامل کاربران و دستگاه‌های بیشتری را پوشش می‌دهد. البته شرکت گوگل سعی می‌کند با ارائه خدمات بونسر خود این مشکل را تا حدی بر طرف کند. بونسر نرم افزارهای کاربردی ویژه اندروید را اسکن می‌کند و بدافزارهای شناسایی شده را حذف می‌کند. 

منبع : همکاران سیستم




تاریخ: یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:اندروید,سیستم عامل,بدافزار,
آخرین مطالب